Wil je graag ZELF leren om gebruik maken van Instagram om jouw bedrijf te promoten en in de spotlight te zetten, volg dan de individuele en op maat gemaakte training Instagram for My Business.

Met de training Instagram for My Business, leer je hoe je het beste uw bedrijf kunt promoten op Instagram door middel van onbetaalde opties. Deze training leert u dus hoe u zonder kosten te maken een goed werkend Instagram profiel aanmaakt en bijhoudt.
Als je al een bestaand bedrijfsprofiel heeft, wordt er aan de hand daarvan een analyse gemaakt.

De training duurt anderhalf uur. In dit anderhalve uur neemt Sproet samen met jou Instagram door of helpt Sproet je met het aanmaken en gebruiken van een Instagram aan de hand van uw website of bedrijfsgegevens.

Aan het eind van de training ontvang je via de mail gratis de Instagram Checklist en een aantal tips en tricks die helpen met het onderhouden van de pagina.

De kosten voor de training zijn 120,- inclusief 21% BTW.

Wil je graag meer weten, of wil je je aanmelden voor deze training? Neem dan contact op via info@sproet.eu of vul hier het contactformulier in. Sproet neemt binnen 48 uur contact met je op!

Scroll naar top